Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Alumínium és egyéb fémek javítása /hegesztése/fényezése

Az alumíniumhegesztés egy speciális eljárás, melyhez váltóáramú hegesztő áramforrásra van szükség (AWI-TIG hegesztés) Mi JASIC TIG AC-DC 315 Pulse funkciós (vízhűtéses) inverter hegesztőgéppel rendelkezünk, mely a nagyon vékony anyagok hegesztését, minőségi és esztétikus hegesztését teszi lehetővé. Egyéb fémek javítására rendelkezésünkre áll acetilén (diszu) - oxigén lánghegesztő-vágó készülék, illetve egy 400A ipari CO2 gép, védőgázas, fogyóelektródás ívhegesztő. Sérült műanyag idomok javítását, átalakítását, hegesztését vállaljuk!

 

Motorkerékpár szerviz, Elektromos biciklik, ATV, Quad, Segéd, kis- és nagymotorok teljeskörű Szervizelése, Átalakítása és Vizsgáztatását vállaljuk Budapesten.

Alumínium alkatrészek javítása: meghegesztjük, mielőtt kicserélné!

Alumínium alkatrészek javítása hegesztéssel! A sérült alkatrész jobb lesz, mint újkorában!

A motorkerékpárját baleset érte? Eltörött, megrepedt, sérült valamelyik fém alkatrésze? Irány a szerviz! Még mielőtt az alkatrészcserére készülne és gondolatban már elkötötte az új alkatrész árát, hallgassa meg, milyen lehetőségekből választhat! Ami eltörött, azt össze is lehet illeszteni, vagyis hegeszteni! Az alumínium alkatrészek javítása ugyanis a megfelelő technológiával lehetséges!

Amennyiben sérült alkatrésszel érkezik a műhelyünkbe, mi először azt fogjuk megvizsgálni, hogy a motor alkatrésze menthető-e. Ez egy pénztárcabarát megoldás és az alkatrésznek is új életet tud biztosítani. Az alumínium alkatrészek javítása AWI inverteres hegesztőgéppel szinte nyom nélkül kivitelezhető. Az alkatrész tökéletesen működik, az illesztést pedig egy vékony csík jelzi csupán.

Döntsön az olcsóbb és ugyanolyan hatékony megoldás mellett, ne vásároljon új motor alkatrészt, mert mi megjavítjuk Önnek a régit is!