Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Szolgáltatások

Megbízható robogó szerelőt keres?

Megbízható robogó szerelőt keres?Hamarosan újra kitavaszodik és eljön egy újabb év, amikor ismét vissza lehet pattanni a motorok, vagy a robogók nyergébe. Ilyenkor a robogó és motortulajdonosok elővezetik a járművűket a garázsból, lehúzzák róla a ponyvát és féltő gonddal kezdik tisztogatni az alkatrészeket. Persze a tisztogatás, csinosítgatás még csak a kezdet, ezután jön még csak a java. Semmiképpen sem szabad kihagyni a robogó szervizt sem. Egy megbízható robogó szerelőt minden robogó tulajdonosnak ajánlott keresni már a legelején, hogy azonnal legyen hová vinnie a járgányt, ha esetleg arra lenne szükség. Ennek megfelelően már a tél végén előjegyezhetjük magunkat, illetve a járművet a robogó szerelőhöz.

Nem ismer megbízható és profi robogó szerelőt? Tegyen próbára minket, garantáljuk, hogy Ön sem fog bennünk csalódni! Számos elégedett robogó tulajdonos bizonyíthatja, hogy a munkánkat szeretettel és lelkesedéssel végezzük, így semmi sem kerülheti el a figyelmünket.

Kérjen időpontot megadott elérhetőségeinken, és hozza el tavaszi robogó szervizre a járművet!

 

Milyen az ideális motorszerviz?

Milyen az ideális motorszerviz?A motorok a gépjárművek után a legkedveltebb és legnépszerűbb járműveknek számítanak, azonban, ahogy bármilyen más műszaki berendezés, úgy a motorok esetében is fennállhatnak kisebb-nagyobb meghibásodások, amelyek javításához természetes, hogy a motortulajdonosok szeretnék megtalálni az ideális motorszervizt. A kérdés már csak az, hogy milyen tényezők alapján lehet beazonosítani ezt egy laikus szemszögéből?

Egy ideális motorszervizben minden az ügyfelekért történik, vagyis a szükséges alkatrészek beszerzésétől kezdve az utolsó mozzanatokig mindennel tisztában van a motor tulajdonosa, így semmilyen meglepetés nem érheti, amikor visszakapja a járművét. Egy ideális motorszerviz minden szolgáltatására kiemelt figyelmet fordít, emellett rugalmas és kedvező árakat biztosít, hiszen csak így lehet megtartani az ügyfeleket, és a jövőben bővíteni a körüket.

A felsorolt szempontok mind igazak motorszervizünkre, ennek köszönhetően nem kell tovább keresnie az ideális javítóműhelyt. A szolgáltatásaink igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Megbízható szolgáltatás: elektromos járművek szervizelését is vállaljuk!

Megbízható szolgáltatás: elektromos járművek szervizelését is vállaljuk!Manapság egyre népszerűbbek azok a közlekedési eszközök, amiknek a használatával nem szennyezzük a környezetet, mégis ugyanolyan eredményes haladást és biztonságos közlekedést nyújtanak, mint a hagyományos, robbanómotoros járművek.

Még ezeknek a bicikliknek, tricikliknek, rollereknek és egyéb járműveknek is szükségük van néha egy kis karbantartásra, de alkalmanként javításra is. Elektromos jármű szervizzel is foglalkozunk, így ha Önnek is ilyen járműve van, ne habozzon felkeresni műhelyünket, ha szüksége van ránk! Keressen bennünket bizalommal, és bízza ránk az elektromos járműve szervizelését, amit minden esetben magas színvonalon és rövid határidővel végezzük, megfizethető árakkal dolgozunk!

Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon megadott elérhetőségeinken: hívjon bennünket a telefonszámunkon, vagy írjon e-mail üzenetet, hogy minél előbb szabad időpontot kaphasson műhelyünkbe elektromos járművének szervizelésére!

 

Hívjon bizalommal a következő elérhetőségeken:

Tel: 30/972-0320
E-mail: fancsi.motor (kukac) gmail.com
Cím: 1039 Budapest, Család utca 32.

Motowell partnerszervizünkben vállaljuk minden motortípus javítását.

Motorkerékpár szerviz, Elektromos biciklik, ATV, Quad, Segéd, kis- és nagymotorok teljeskörű Szervizelése, Átalakítása és Vizsgáztatását vállaljuk Budapesten.

Share Button