Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Mindenféle márkájú elektromos bicikli, -tricikli, -roller és egyéb járművek teljes körű javítását, szerelését vállaljuk Budapesten 6- 48 V-ig. Kínai járműveknél az alkatrészt polcról illetve rövid határidővel általában be tudjuk szerezni, ha pedig javítható, pl: elektronika, motor, stb. akkor teszünk rá kísérletet. Elektromos kerékpárokhoz akkumulátorok készletről, amennyiben nincs készleten az esetben rövid időn belül beszerezzük. Elektromos kerékpár szerelőink rövid időn belül megjavítják elektromos kerékpárját.

electrical_bikes

 

Motorkerékpár szerviz, Elektromos biciklik, ATV, Quad, Segéd, kis- és nagymotorok teljeskörű Szervízelése, Átalakítása és Vizsgáztatását vállaljuk Budapesten.

 

Elektromos járművek szervizelése rövid határidővel

Napjainkban egyre többen használják a mindennapos közlekedés részeként az elektromos járműveket. Sokan ezzel mennek munkába, bevásárolni vagy épp szórakozni. Azonban időnként bizony előfordulhat, hogy valami meghibásodik bennük, és elektromos jármű szerviz segítségére szorulunk.

Amikor egy minden nap használt eszközünk elromlik, az nagy problémát okozhat, hiszen nem mindig oldható meg az eszköz nélkülözése. Ha például valaki dolgozni jár elektromos járművével, az sok esetben nem csak gyorsabb és kényelmesebb, mint a tömegközlekedés, hanem még olcsóbb is. Ezért fontos, hogy minél előbb visszakaphassuk a járművet.

Cégünk tudja, hogy sokszor nehezen megoldható, kellemetlen probléma az eszközök nélkülözése, ezért minden esetben a lehető legrövidebb időn belül végezzük az elektromos járművek szervizelését! Szakértő csapatunk nem csak rövid határidővel, hanem kedvező áron is vállalja elektromos járművek szervizelését. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat, munkatársaink várják hívását!

Elektromos járművek szervizelése rövid határidővel

Share Button