Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Motorkerékpárok, robogók kerekeire, felniire saját gyártású szerszámokkal és technológiával DÍSZCSÍKOKAT gyártúnk-szerelűnk!

Díszcsík gyártása: bízza profi szakemberekre a feladatot!

Díszcsík gyártásDíszcsík gyártás magas színvonalon, rövid határidővel, kedvező áron, bízza valódi szakemberekre járműve kiegészítőjét!

A díszcsík rendkívül népszerű optikai tuning megoldás a motorosok körében. Közülük egyesek bátran egyedül is nekivágnak a kiegészítők felhelyezésének, azonban megfelelő eszközök és tudás nélkül igencsak kockázatos ezzel foglalkozni. Ez esetben nem biztos, hogy tökéletes lesz a végeredmény, nem ritka, hogy a helytelen rögzítés miatt a csíkok is hamarabb leesnek. Amennyiben Ön elkerülné a kellemetlenségeket, a házi tuning helyett válasszon bennünket a díszcsík gyártáshoz

díszcsík gyártás keretein belül professzionális technológiával tesszük egyedivé a motorokat, robogókat. Az általunk alkalmazott eljárás, eszközök fontos szerepet töltenek be a tartós, igényes végeredményben, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk. A munkálatok során a minőség mellett a rövid határidőkre is odafigyelünk.

Bízza profikra a feladatot, a szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Share Button