Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Minden fajtájú, márkájú ATV, Quad és Jetski teljes körű szervizelését vállaljuk!

Mindenféle márkájú, méretű ATV, Quad javítását vállaljuk. ATV és Quad szerelőink több éves tapasztalattal megjavítják vagy átalakítják ATV vagy Quad motorkerékpárját. Kínai járműveknél az alkatrészt polcról, vagy rövid határidővel beszerezzük, más típusoknál a rendelés miatt hosszabb ideig is eltarthat a javítás. Igény szerint átépítjük, pl: vonóhorgot, csörlőt, csomagtartót, 6 db kereket vagy nagyobb gallytörőt építünk rá.

Quad szerviz

Elromlott a motorkerékpárja, robogója? Forduljon a Fáncsi-Motor szervizhez!

Quad javítás a kockázatmentes használatért

Problémát észlelt a quad használata során? Ne egyedül lásson neki a szervizelésnek, felszerelt műhelyünkkel, profi csapatunkkal jobban jár!

A quad közkedvelt közlekedési eszköz, könnyű általa a szállítás, és a puha, sáros talajon is lehet vele közlekedni. Sajnos ahogy a motoroknál, autóknál, úgy a quadoknál is felmerülhetnek rendellenességek. Az egyszerűnek tűnő felépítés senkit se tévesszen meg, a quad szereléshez is elengedhetetlen a megfelelő technikai háttér, szakmai tapasztalat!

Nálunk minden feltétel adott a minőségi quad javításhoz

Egyesek nem rettennek attól vissza, hogy egyedül, a saját garázsukban vágjanak bele a quad javításba. Miután befejezték a szerelést, nem ritka, hogy az adott probléma elég hamar, újból jelentkezik. Ennek az oka az, hogy a javítás nem volt elég szakszerű, körültekintő.

Műhelyünkben mi ezt tudjuk biztosítani. A profi quad szerelés után nem kell aggódni a hibák miatt, az eszközt újból lehet, gond nélkül használni.

Az eredményes quad javításhoz kellenek a valódi hozzáértők! Ha szeretne időpontot foglalni, vagy kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Quad szerviz Budapesten, hogy biztonságosan induljon a szezon!

A quad szerviz Budapesten korszerűen felszerelt műhelyben, profi csapattal várja! Hozza el járművét egy teljes körű ellenőrzésre, és kezdődhet a szezon!

A motorral szemben a quad akár a téli hónapokban is használható, sőt, szükség esetén hólánccal is felszerelhető, mégis tavasszal érkezik el az igazi szezonja. Ahogy beköszönt a jó idő, szinte azonnal használatba lehet venni, ám egy felelős tulajdonos számára az első úti cél a quad szerviz Budapesten. Ahhoz, hogy a quadozás ne csak szórakoztató és kényelmes, hanem egyben maximálisan biztonságos is legyen, jó, ha a téli pihenő után átvizsgálja a járművet egy szakember. A legfontosabb a fékrendszer és az abroncsok állapotának ellenőrzése, de mindenképpen ajánlott egy teljes körű ellenőrzést beiktatni ilyenkor.

A miénk olyan quad szerviz Budapesten, amire bátran számíthat akkor is, ha nincs szó szemmel látható sérülésről vagy hibáról, csak egy átvizsgálásra van szükség. Jöjjön el hozzánk, és bizonyosodjon meg róla, hogy kifogástalan állapotú járművel vág bele a szezonba! Ha esetleg valamilyen problémát találunk, akkor sem kell aggódnia, a javítást szakszerűen és gyorsan végezzük, hogy mielőbb használatba vehesse kedvenc járművét!

Quad szervizünkben kiegészítőkkel is felszereljük a járművét

A sport járművét egyéb célokra is szeretné használni? A Quad szervizünkben átalakítjuk Önnek a járművet.  Hétköznapi használatra is alkalmassá tesszük.

A Quadot előszeretettel használják sportversenyeken vagy terepen, szórakozás és kikapcsolódás céljából. Azonban ez a jármű több lehetőséget rejt magában annál, hogy szimpla szabadidős jármű legyen belőle. Nagyszerűen lehet használni munkához is.

A mezőgazdaságban, állattartásban egy ilyen masszív, terepen jól boldoguló négykerekűvel bárhová el lehet jutni, pillanatok alatt. Az eredeti járművet érdemes némi változtatásnak alávetni és máris sokoldalú munkaeszköz válik a Quadból.

A Quad szervizünkben többféle átalakítást is el tudunk végezni. A Quadra hasznos például csomagtartót szereltetni annak érdekében, hogy szállítani is tudjon vele kisebb méretű, súlyú dolgokat. Felszerelést vadászathoz, eszközöket a gazdaság körül vagy akár ipari területen belül küldeményeket szállíthat vele stb.

Ugyanígy kiegészítőket is kaphat azért, hogy terepen jobban boldoguljon . Az erősebb, gyorsabb és stabilabb jármű már nem csak sporthoz, munkához is alkalmassá válik!