Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Minden fajtájú, márkájú ATV, Quad és Jetski teljes körű szervizelését vállaljuk!

Mindenféle márkájú, méretű ATV, Quad javítását vállaljuk. ATV és Quad szerelőink több éves tapasztalattal megjavítják vagy átalakítják ATV vagy Quad motorkerékpárját. Kínai járműveknél az alkatrészt polcról, vagy rövid határidővel beszerezzük, más típusoknál a rendelés miatt hosszabb ideig is eltarthat a javítás. Igény szerint átépítjük, pl: vonóhorgot, csörlőt, csomagtartót, 6 db kereket vagy nagyobb gallytörőt építünk rá.

Quad szerviz

Elromlott a motorkerékpárja, robogója? Forduljon a Fáncsi-Motor szervizhez!

Quad szerviz Budapesten, hogy biztonságosan induljon a szezon!

A quad szerviz Budapesten korszerűen felszerelt műhelyben, profi csapattal várja! Hozza el járművét egy teljes körű ellenőrzésre, és kezdődhet a szezon!

A motorral szemben a quad akár a téli hónapokban is használható, sőt, szükség esetén hólánccal is felszerelhető, mégis tavasszal érkezik el az igazi szezonja. Ahogy beköszönt a jó idő, szinte azonnal használatba lehet venni, ám egy felelős tulajdonos számára az első úti cél a quad szerviz Budapesten. Ahhoz, hogy a quadozás ne csak szórakoztató és kényelmes, hanem egyben maximálisan biztonságos is legyen, jó, ha a téli pihenő után átvizsgálja a járművet egy szakember. A legfontosabb a fékrendszer és az abroncsok állapotának ellenőrzése, de mindenképpen ajánlott egy teljes körű ellenőrzést beiktatni ilyenkor.

A miénk olyan quad szerviz Budapesten, amire bátran számíthat akkor is, ha nincs szó szemmel látható sérülésről vagy hibáról, csak egy átvizsgálásra van szükség. Jöjjön el hozzánk, és bizonyosodjon meg róla, hogy kifogástalan állapotú járművel vág bele a szezonba! Ha esetleg valamilyen problémát találunk, akkor sem kell aggódnia, a javítást szakszerűen és gyorsan végezzük, hogy mielőbb használatba vehesse kedvenc járművét!