Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

A Totalbike készített velem egy cikket, amelyet itt olvashatok el:
Totalbike.hu – Kerekesszékből is a motorosokért

18 éves tapasztalattal rendelkezünk a motorkerékpár- és autószerelés területén. A FÁNCSI-MOTOR garantálja az ügyfelei részére a jármű gyors és hatékony javítását, karbantartását. Munkáink között megtalálható az RS-tuning által képviselt, többek között kiállításra került autók, illetve magánszemélyek járművei is.

POLYMOBIL partnerszerviz is vagyunk!

Profi motorszerelőt keres?
Telefonáljon most! 06-30/972-0320

Autószerviz referenciák (ezt már nem vállaljuk)

Legyen Ön is ügyfelünk, hogy tapasztalja a minőségi munkánk eredményét!

 

1 kis személyeskedés.

Szakmai pályafutásom 8 éves koromban kezdődött, ekkor tanultam meg motorozni, és lettem szerelmes ebbe a csodálatos technikába.11 éves voltam, amikor tanulmányaim mellett, itt a 3. kerületben az „Alapjárat” nevezetű motoros boltban kis segédként rendezgettem az alkatrészeket, és bontogattam, javítottam a motorokat. Külön köszönetet mondanék Hiss Tibinek, aki felbecsülhetetlen eszmei értéket adott. Rá 2 évre már annyi felkérést kaptam motorszerelésre, hogy nem volt időm a boltban dolgozni, innen indulva fejlődtem arra a szintre, több tevékenységi körben, melyben a mottómat büszkén mondhatom „Motor még nem fogott ki rajtam”- (de más jármű sem). 20 év alatt számos sokak által javíthatatlan hibával találkoztam, amit mindig megfejtettem. Szeretem a kihívásokat, tegyen próbára Ön is. Munkámra „örök garanciát” adok. Ez azt jelenti, ha például 10 év múlva derül ki, hogy valami azért romlott el, mert én szakszerűtlenül dolgoztam, akkor azt garanciában javítom.

 

        Motorkerékpár szerviz, Elektromos biciklik, ATV, Quad, Segéd, kis- és nagymotorok teljeskörű Szervizelése, Átalakítása és         Vizsgáztatását vállaljuk Budapesten

További oldalak: www.olajsziget.hu | www.motorarzenal.hu | www.smotorshop.hu

Share Button