Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Motowell partnerszervizünkben vállaljuk mindenféle típusú, márkájú, kis- és nagymotorok javítását, szervizelését. Ügyfeleink részére igény szerint néhány általánosabb új és bontott alkatrészt polcról, a többit 18 év alatt kifejlesztett kapcsolatokból, bontott és nagykeres alkatrészekből biztosítjuk. Karambolos motorkerékpár lakatolása, húzatása. Műanyag és fém alkatrészhegesztés, fényezés, elektromos hálózat javítás, restaurálás, átépítés, tuningolás, hangolás. Vizsgáztatást, szállítást vállalunk. Többek között a POLYMOBIL partnerszerviz is vagyunk. Motorkerékpár szerelőink a legmodernebb eszközöket használva rövid idő alatt megjavítják, átalakítják motorkerékpárját. Legyen az segédmotor-kerékpár, kis- vagy nagymotor, vagy akár elektromos bicikli.

 

Ilyen volt, de már az új kipufogó készül!

 

Ilyen lett!

 

Motorkerékpár szerviz, Elektromos biciklik, ATV, Quad, Segéd, kis- és nagymotorok teljeskörű Szervizelése, Átalakítása és Vizsgáztatását vállaljuk Budapesten.

 

Motor javítás: van, mikor nem elég az otthoni szerelés

Bizonyos esetekben nem elegendő a probléma megoldásához az otthoni motor szerelés. Bízza tapasztalt szakemberekre a bonyolultabb hibákat!

Vannak olyan motortulajdonosok, akik az évek alatt sok tapasztalatot szereztek az otthoni motor szerelésekkel kapcsolatban. Egyúttal nekik ez hobbi, kikapcsolódás, kifejezetten élvezik, ha foglalkozhatnak a járműveikkel.

Sajnos vannak olyan összetett hibák, amik megoldásához már nem elegendő a megszokott környezet. Professzionális eszközökre, felszerelt műhelyre van szükség, ahol könnyedén meg tudják oldani a szakemberek a bonyolultabb problémákat is.

Keressen bennünket a motor javításért!

Ha kihívással találja magát szemben, érdemes inkább hozzánk fordulni, hiszen műhelyünk alkalmas az összetettebb munkákra is. Az évek során sokféle esettel találkoztunk már, így tulajdonképpen bármilyen rendellenességet meg tudunk oldani. A kellő szakmai tudásnak, és a korszerű, elvárásoknak megfelelő háttérnek köszönhetően gyors, hatékony segítséget tudunk nyújtani.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Motowell partnerszerviz, ahol a legjobb kezekben a márka járművei

Motowell motorját szeretné valódi szakértőkre bízni? A legjobb helyen jár, keressen bennünket, és értékes járművét körültekintően szervizeljük!

A Motowell motorok nagy népszerűségnek örvendenek, köszönhetően megbízhatóságuknak. Előfordulhat, hogy adott esetben szervizelésre van szükség, ezt pedig a tulajdonosok közül sokan nem bízzák a véletlenre. A szerelő kiválasztásánál lényeges szempont, hogy kellően jártas legyen a Motowell járművekkel kapcsolatban, így a motor valóban a márkájának megfelelő javítást kaphat.

Motowell partnerszervizünkben a legjobb kezekben vannak a márka járművei. Kellően ismerjük a típusokat, tudjuk, hogy adott modellnél milyen megoldásokra van szükség a szervizelés során. A Motowell járművek javításakor körültekintő munkát végzünk, így a szervizelés után a motorok ismét biztonságosan használhatók.

Szeretné ha Motowell járműve a márkának megfelelő javítást kaphatná meg? Keressen bennünket, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Motorszervizünk Budapesten vállalja a tavaszi átvizsgálást!

Motorszerviz Budapesten nagy tapasztalattal, megbízható, ügyfélbarát szolgáltatásokkal, kedvező árakkal! Bízza ránk motorkerékpárja tavaszi átvizsgálását!

Hamarosan itt a tavasz, indul a motoros szezon. Nagyon sokan vannak ugyanis, akik téli pihenőre küldik kedvenc kétkerekűjüket, de aztán, amint megjön a jó idő, már indulnak is, hogy meghódítsák az utakat. Azonban a hosszú pihenő után érdemes átnézetni a járművet, hogy minden rendben működik-e. Motorszervizünk Budapesten biztosít ilyen szolgáltatást.

Motorszervizünk Budapesten tüzetesen átvizsgálja a rábízott motorokat, ha szükséges, kicseréli a gyengélkedő alkatrészeket. Így a régóta pihenő jármű használata garantáltan biztonságos, nem kell attól félni, hogy az út szélén ragad vele. Motorszervizünknél Budapesten ez az általános átvizsgálás, javítás kedvező áron elérhető szolgáltatás, amit megéri igénybe venni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Motorszervizünk Budapesten megbízhatóvá és biztonságossá varázsolja kedvenc járgányát. 

A profi motorfényezés alapjai

Rengeteg egyéb szolgáltatásunk mellett szakszerű motorfényezést is nyújtunk motor szervizünkben. Ennek során kétkerekűje visszanyerheti régi varázsát, visszakaphatja eredeti színeit. De mik ennek az eljárásnak a lépései?

A motor szervizünkbe behozott motorkerékpárokat először alaposan felmérjük. A felmérés során kiderül például az, hogy szükséges-e bármilyen lakatosmunka elvégzése a fényezés megkezdése előtt. Ha nem szükséges, akkor rátérünk a fényezés előkészítésére, vagyis a különböző felületek csiszolásnak és homokszórásnak való alávetésére. A munka során a horpadások kiegyenlítésre kerülnek, az apró réseket, karcokat pedig teljes mértékben eltüntetjük. Ezután kezdődhet a konkrét fényezés, amely során fokozottan ügyelünk a precíz körülményekre, például a megfelelő hőmérsékletre is.

Végezetül, hogy miért olyan magas minőségű motor szervizünkben a fényezés? Elsősorban azért, mert számunkra ez nem csak munka, hanem szenvedély is, és a kihívásokra nem teherként tekintünk, hanem új, izgalmas lehetőségekként. Ha Ön is megbizonyosodna profi munkavégzésünkről, akkor bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!