Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Motowell partnerszervizünkben vállaljuk mindenféle típusú, márkájú, kis- és nagymotorok javítását, szervizelését. Ügyfeleink részére igény szerint néhány általánosabb új és bontott alkatrészt polcról, a többit 18 év alatt kifejlesztett kapcsolatokból, bontott és nagykeres alkatrészekből biztosítjuk. Karambolos motorkerékpár lakatolása, húzatása. Műanyag és fém alkatrészhegesztés, fényezés, elektromos hálózat javítás, restaurálás, átépítés, tuningolás, hangolás. Vizsgáztatást, szállítást vállalunk. Többek között a POLYMOBIL partnerszerviz is vagyunk. Motorkerékpár szerelőink a legmodernebb eszközöket használva rövid idő alatt megjavítják, átalakítják motorkerékpárját. Legyen az segédmotor-kerékpár, kis- vagy nagymotor, vagy akár elektromos bicikli.

 

Ilyen volt, de már az új kipufogó készül!

 

Ilyen lett!

 

Motorkerékpár szerviz, Elektromos biciklik, ATV, Quad, Segéd, kis- és nagymotorok teljeskörű Szervizelése, Átalakítása és Vizsgáztatását vállaljuk Budapesten.

 

A profi motorfényezés alapjai

A profi motorfényezés alapjaiRengeteg egyéb szolgáltatásunk mellett szakszerű motorfényezést is nyújtunk motor szervizünkben. Ennek során kétkerekűje visszanyerheti régi varázsát, visszakaphatja eredeti színeit. De mik ennek az eljárásnak a lépései?

A motor szervizünkbe behozott motorkerékpárokat először alaposan felmérjük. A felmérés során kiderül például az, hogy szükséges-e bármilyen lakatosmunka elvégzése a fényezés megkezdése előtt. Ha nem szükséges, akkor rátérünk a fényezés előkészítésére, vagyis a különböző felületek csiszolásnak és homokszórásnak való alávetésére. A munka során a horpadások kiegyenlítésre kerülnek, az apró réseket, karcokat pedig teljes mértékben eltüntetjük. Ezután kezdődhet a konkrét fényezés, amely során fokozottan ügyelünk a precíz körülményekre, például a megfelelő hőmérsékletre is.

Végezetül, hogy miért olyan magas minőségű motor szervizünkben a fényezés? Elsősorban azért, mert számunkra ez nem csak munka, hanem szenvedély is, és a kihívásokra nem teherként tekintünk, hanem új, izgalmas lehetőségekként. Ha Ön is megbizonyosodna profi munkavégzésünkről, akkor bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Share Button