Pinterest
Blogger
Twitter
Tweets by FancsiMotor

Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Szolgáltatások

Oldalunkat már mobilról is kényelmesen böngészheti!

Megbízható robogó szerelőt keres?

Megbízható robogó szerelőt keres?Hamarosan újra kitavaszodik és eljön egy újabb év, amikor ismét vissza lehet pattanni a motorok, vagy a robogók nyergébe. Ilyenkor a robogó és motortulajdonosok elővezetik a járművűket a garázsból, lehúzzák róla a ponyvát és féltő gonddal kezdik tisztogatni az alkatrészeket. Persze a tisztogatás, csinosítgatás még csak a kezdet, ezután jön még csak a java. Semmiképpen sem szabad kihagyni a robogó szervizt sem. Egy megbízható robogó szerelőt minden robogó tulajdonosnak ajánlott keresni már a legelején, hogy azonnal legyen hová vinnie a járgányt, ha esetleg arra lenne szükség. Ennek megfelelően már a tél végén előjegyezhetjük magunkat, illetve a járművet a robogó szerelőhöz.

Nem ismer megbízható és profi robogó szerelőt? Tegyen próbára minket, garantáljuk, hogy Ön sem fog bennünk csalódni! Számos elégedett robogó tulajdonos bizonyíthatja, hogy a munkánkat szeretettel és lelkesedéssel végezzük, így semmi sem kerülheti el a figyelmünket.

Kérjen időpontot megadott elérhetőségeinken, és hozza el tavaszi robogó szervizre a járművet!

 

Milyen az ideális motorszerviz?

Milyen az ideális motorszerviz?A motorok a gépjárművek után a legkedveltebb és legnépszerűbb járműveknek számítanak, azonban, ahogy bármilyen más műszaki berendezés, úgy a motorok esetében is fennállhatnak kisebb-nagyobb meghibásodások, amelyek javításához természetes, hogy a motortulajdonosok szeretnék megtalálni az ideális motorszervizt. A kérdés már csak az, hogy milyen tényezők alapján lehet beazonosítani ezt egy laikus szemszögéből?

Egy ideális motorszervizben minden az ügyfelekért történik, vagyis a szükséges alkatrészek beszerzésétől kezdve az utolsó mozzanatokig mindennel tisztában van a motor tulajdonosa, így semmilyen meglepetés nem érheti, amikor visszakapja a járművét. Egy ideális motorszerviz minden szolgáltatására kiemelt figyelmet fordít, emellett rugalmas és kedvező árakat biztosít, hiszen csak így lehet megtartani az ügyfeleket, és a jövőben bővíteni a körüket.

A felsorolt szempontok mind igazak motorszervizünkre, ennek köszönhetően nem kell tovább keresnie az ideális javítóműhelyt. A szolgáltatásaink igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Hívjon bizalommal a következő elérhetőségeken:

Tel: 30/972-0320
E-mail: fancsi.motor (kukac) gmail.com
Cím: 1039 Budapest, Család utca 32.

Motowell partnerszervizünkben vállaljuk minden motortípus javítását.

Motorkerékpár szerviz, Elektromos biciklik, ATV, Quad, Segéd, kis- és nagymotorok teljeskörű Szervizelése, Átalakítása és Vizsgáztatását vállaljuk Budapesten.

Share Button

Facebook

YouTube