Pinterest
Blogger
Twitter
Tweets by FancsiMotor

Motor-, Quad- és Elektromos Jármű szerviz Cím: 1039 Bp. Család u. 32. +3630/972-03-20

fancsi.motor@gmail.com

Cikkek

Oldalunkat már mobilról is kényelmesen böngészheti!

Hasznos információk a motorgépjárművekkel kapcsolatban:

Téli tárolás!

telihidegHa fontos, hogy a motorkerékpár ne amortizálódjon a téli tárolás alatt, akkor adnék néhány hasznos információt! Ha csak szabad ég alatt van lehetőséged a tárolása, akkor szereld ki az akkumulátort és mielőtt ponyvával letakarnád, terítsd le lepedővel, hogy a szél mozgás ne karcolja a fényezést. Az akkumulátort célszerű feltöltött állapotban szobahőmérsékleten tárolni. Havonta indítsd be a motort 10-15 percre melegedjen be, túráztasd meg! Ha így teszel, nem kormolódik el a gyertya, nem romlik meg a benzin kellemetlen helyeken és a a korróziónak sem adsz zöld útat a dlokk belsejében!

De,ha ezt nem olvasod akkor tudok egy jó motor, robogó, quad szerviz -t!


A téli hideg!

tucano Talán sokan azért teszik téli álomra kétkerekű társukat, mert fáznak rajta. Ha ez robogó, azt gondolom, hogy ne tegyék! Létezik már egy csodálatos eszköz, mellyel a hidegben való motorozás, olyan érzés, mintha egy szélmentes padon ülne kint. Neve Tucano lábtakaró. Ezt, mindenféle robogóra ajánlom! A Felszerelése nagy odafigyelést igényel, hogy a szél ne fújjon be, fényezés, ne sérüljön, és az üzembiztos rögzítés mellett a mozgást ne akadályozza. Ha ilyenre van szükséged, állunk rendelkezésedre.

Tucano lábtakaró rendelhető, kérem hívjon: 0630/972-0320. Tucano robogó lábtakaró (robogó lábtakaró, lábmelegítő) beszerzését, felszerelését is vállaljuk!


Motorkerékpárok szállítása:

motorszallitas Ha a motor, robogó vagy quad mozgásképtelen és szomszédja nem szerviz, motorkerékpárját szakszerűen,
erre a célra kialakított utánfutón szervizünkbe szállítjuk. A munka elvégzése után, igény szerint a megadott címre visszaszállítjuk.


MOTOROLAJOK

REPSOL! motorkerékpárokhoz quadokhoz és robogókhoz kifejlesztett csúcsminőségű kenőanyagok. A szervizhez , javításhoz csak a gyári vagy még annál is jobbat!Verhetetlen szaktudással!


Állapotfelmérés:

doki Ha Ön használt motort, robogót, quadot szeretne vásárolni, de bizonytalan, vagy bizalmatlan, esetleg fél a lehetséges hibáktól, később felmerülő költségeket sejt, forduljon hozzánk bizalommal. Az átvizsgálást követően tájékoztatjuk a motor állapotáról, esetleges hibáiról, így Ön könnyebben hozhatja meg döntését a vásárlást illetően. Sőt a feltárt hibák alkuképesebbé teszik az árat, és azonnali árajánlattal, legyen az szerviz, javítás, fényezés, esztergálás, gépműhelyes munka, alumínium vagy egyéb fémek hegesztése, bowden javítás, már a kezdetek elején kalkulálni tud.


Műszaki vizsga áremelés várható!

Különféle hírforrásokból hallható, hogy hamarosan drasztikus áremelés várható. A motorkerékpár műszaki vizsga ára közel 7000.- Ft-tal megemelkedik. Amennyiben idén jár le a műszakid, érdemes még az áremelés előtt levizsgáztatnod!


Motor szervizmotorszer

Problémád akadt a motoroddal? Nem akarod a haverra bízni a javítást? Egy márkaszerviz meg csak lehúzna? Örömmel várunk szervizünkben, ha a fentiek bármelyike, vagy mindegyike igaz rád. Nálunk jó kezekben lesz motorod. Gyorsan és precízen vállaljuk minden típusú és márkájú motor szervizelését, minden esetben garanciával!

Szolgáltatásaink:

 • Általános szerviz
 • Műszaki vizsgáztatás
 • Sérült motorok kárügyintézése
 • Eladásra felkészítés
 • Állapotfelmérés
 • Gumiszerelés
 • Motorkozmetika
 • Téliesítés
 • Motormosás
 • Gyorsszerviz

Egy motor az úton többet ér, mint kettő a sufniban!

Elromlott a robogód?
Eleged van a buherálókból és kontárokból?
robogo Gyors, precíz munkát vársz el?
Egy megbízható robogó szervizre vadászol? Robogó Szerviz, Robogó Szerviz
Megtaláltad, amit kerestél. Műhelyünkben minden típusú és márkájú robogó szervizelését vállaljuk.

Szervizszolgáltatások:

 • robogó gyors szerviz
 • robogók javítása és általános karbantartása
 • robogó gumik szerelése
 • váz és villajavítás
 • szezon előtti üzembe helyezés
 • átvizsgálás őszi-téli szezonra
 • állapotfelmérés
 • esztétikai hibák javítása
 • kipufogó kiégetés, javítás
 • teljesítménynövelés

motoragybanNetes útmutatók? A haver tanácsai?

Nem jöttek be? Semmi gond, mi itt vagyunk és teljes körű motor szereléssel állunk rendelkezésedre! Legyen szó egészen apró vagy nagyobb esztétikai hibákról, alkatrészcseréről, alkatrész felújításról vagy teljes átalakításról, esetleg „tuningolásról” mi állunk rendelkezésedre –Motor szerelés szolgáltatásunk mindezekre kiterjed! A motor szerelést akár már aznap elvégezzük, amikor behozod, így mire végzel a sulival, melóval már viheted is! Ha nem vagy itt ,tőlünk akkor is kiemelt bánásmódot kap márkafüggetlenül az összes robogó, motorkerékpár, quad! Vedd igénybe szolgáltatásainkat és mi egy olyan motort adunk vissza,amivel hosszú ideig öröm lesz száguldozni.


Robogó szerelő segítségére állapotfelméréshez is szükség lehet!

77138644 - mechanic making notes on clipboardRobogó szerelőhöz sokan csak akkor mennek, amikor meghibásodott kedvenc járgányuk, azonban érdemes többször is felkeresni a szervizt, ezzel számos kellemetlen szituációt megelőzhetünk.

Az egyik helyzet, amikor érdemes egy megbízható robogó szerelő segítségét kérnünk, az egy robogó adás-vétele. Az eladónak és a vevőnek is az az érdeke, hogy pontosan tudja, hogy az adott robogó milyen állapotú, vannak-e hibái, illetve igényel-e valamilyen javítást. Ezért érdemes egy szakértő véleményét kikérni, és megvizsgáltatni a járművet még az üzlet megkötése előtt.

Már meglévő jármű esetén is érdemes bizonyos időközönként felkeresnünk egy robogó szerelőt, még akkor is, ha nincs – számunkra – látható hiba. Sok esetben ugyanis, amikor a tulajdonos még nem vesz észre semmit, egy tapasztalt robogó szerelő már láthat bizonyos előjeleket, ha valamelyik alkatrész javításra vagy cserére szorul. Ezzel megelőzhetünk egy lerobbanást, vagy azt, hogy a kis hiba további gondokat okozzon.

Keresse fel robogó szerelőinket bizalommal!


Motor szervizünkben minden hibára van megoldás!

Motor szervizünkben minden hibára van megoldás! A nyár ideális időszak ahhoz, hogy a motorosok kedvenc járműveiken utazhassanak, azonban, mint más műszaki berendezésekkel, úgy a kétkerekű járművekkel is felmerülhetnek kisebb-nagyobb meghibásodások, amelyekre értelemszerűen a tulajdonosok minél hamarabb szeretnének megoldást találni. Ha Ön is hasonló helyzetben van jelenleg, és a balesetveszély miatt nem meri használni járművét, döntsön motor szervizünk mellett!

Motor szervizünk szakemberei nem ismernek lehetetlent a hibakeresést illetően, így, ha bennünket választ, biztos lehet abban, hogy a probléma tényleges forrása lesz megszüntetve. Ennek köszönhetően nemcsak újra biztonságban használatba veheti kétkerekű járművét, hanem rövid időn belül nem fog újabb probléma fellépni, így az ismétlődő szervizelés miatt sem kell bosszankodnia.

Motor szervizünk rugalmas feltételekkel és magas színvonalú szolgáltatásokkal várja a járművek tulajdonosait. Ne kössön kompromisszumot, nem szükséges mellőznie motorját ebben a jó időben! Szolgáltatásaink igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


Itt az ősz – Készüljön fel a szélsőséges időjárásra motor szervizünkben!

Itt az ősz – Készüljön fel a szélsőséges időjárásra motor szervizünkben! Ugyan még javában tart a jó idő, de a hosszan kitartó, esős napok már bármikor beköszönthetnek és fontos, hogy erre nemcsak a gépjármű tulajdonosok, hanem a motorosok is felkészüljenek. Ha Ön is tisztában van az előkészületek fontosságával kétkerekű járművével kapcsolatban, és ezért inkább szakértőhöz fordulna, jöjjön el motor szervizünkbe!

Motor szervizünkben munkatársaink minden olyan tanáccsal el fogják látni Önt, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy biztonságosan utazhasson kétkerekű járművével még a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is. Természetesen a jármű műszaki ellenőrzése sem maradhat el, és ha motor szervizben dolgozó munkatársaink úgy ítélik meg, ilyenkor egy-egy alkatrész is lecserélésre kerülhet. A szezon előtti ellenőrzést nem szabad mellőzni, hiszen ebben a formában nem veszélyezteti saját és mások testi épségét sem, ráadásul így kétkerekű járműve is képes lesz megőrizni a megfelelő műszaki állapotát.

Várjuk motor szervizünkben ősszel is, szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Nem indul? Robogó szervizünkben erre is találunk megoldást!

Nem indul? Robogó szervizünkben erre is találunk megoldást!A robogó egy praktikus, kényelmesen működtethető, költséghatékony közlekedési eszköz. Az ember csak felveszi a bukósisakot, felül a robogóra, beindítja, és már mehet is a dolgára. De mi történik, ha a robogó egyszer csak nem indul, minden ok nélkül néma marad? Az okok megvannak, csak meg kell találni őket, amit egy robogó szervizben meg is oldanak a szakemberek.

Forduljon bizalommal robogó szervizünkhöz; ha robogója nem indul, mi megtaláljuk a válaszokat, és kijavítjuk a hibákat! Természetesen számos oka lehet annak, ha egy robogó néma és mozdulatlan marad. Előfordulhat, hogy nagy valószínűséggel a variátor, a karburátor, vagy a kuplung környékén kell keresni a meghibásodást. Ha a gép nem indul el, vagy csak nem húz rendesen, ezek az alkatrészek okozhatják a problémát. Az is lehet, hogy elektronikai hiba áll a háttérben, de ugyanígy az üzemanyaggal, az üzemanyagrendszerrel is gond lehet, ami tisztításra szorul, de kiéghet a gyertya is. Megannyi lehetőség, aminek feltárását érdemes szakemberre bízni.

Keresse fel robogó szervizünket elérhetőségeink egyikén, és kérjen időpontot!


Motorja a téli hónapok alatt is jó kezekben lesz!

Motorja a téli hónapok alatt is jó kezekben lesz!A késő őszi időszakban még nagyobb veszély leselkedik kétkerekű járgányunkra, és ez alatt nem csupán a csúszós, esős utakon gyakrabban előforduló balesetekre kell gondolni. A hideg idő könnyedén felerősítheti motorkerékpárunk már meglévő, addig apróbbnak hitt problémáit is. Ezeket érdemes már súlyossá válásuk előtt felismerni és hatékonyan szervizelni.

Ehhez viszont olyan motorszerelő szükséges, aki nem csak az adott motorkerékpárt ismeri behatóan, hanem a különböző évszakok és időjárási viszonyok ráhatását is. Fontos, hogy az adott motorszerelő megfelelően diagnosztizálja a problémát, és munkanaplóban vezesse is azt a megfelelő átláthatóság érdekében.

Műhelyünk motorszerelő szakemberei sasszeműek és precízek, így ha ránk bízza motorját, biztos lehet abban, hogy a nedves, csúszós időre tökéletesen felkészített járművet kap vissza. Ha pedig telelni tenné el motorját, szakszerű tanácsokat kaphat elérhetőségeinken a problémák megelőzésével kapcsolatban. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube